Hrvatska = HDZ = Nada = …

Klukas, Lobel, Muhlo, Kosjenac, Hrvat, Tuga i Buga doveli su članove Hrvatske demokratske zajednice s padina Karpata na Jadran. U to doba članovi Hrvatske demokratske zajednice nisu poznavali pismo pa o petero braće i dvije sestrice ne znamo gotovo ništa. Zapis o njima ostavio je Konstanti VII Porfirogenet koji u poznatoj bizantskoj maniri sestre i braću malo pripisuje članovima Hrvatske demokratske zajednice, a malo Bugarima.

Tako će se u osnovnoj školi učiti mitski dio hrvatske povijesti kada Tomislav Karamarko konačno svima utuvi u glavu da su HDZ i hrvatski narod jedno te isto.

“HDZ je trn u oku mnogima. No nisu shvatili da kada pričaju protiv HDZ-a, da pričaju protiv vlastitog naroda”, izgovorio je Tomislav Karamarko slaveći 26. obljetnicu utemeljenja svoje stranke u Čilipima. Kako su u Karamarkovoj glavi Hrvati i članovi HDZ-a jedno te isto, tako je trebalo i primjereno obilježiti najmanje 1300 godina od osnivanja HDZ-a.  Nema nikakvog razloga za lažnu skromnost. Shodno tome treba promijeniti i Ustav, posebno njegove izvorišne osnove da bi bile u skladu s Karamarkovom doktrinom o istoznačnosti pojmova HDZ i Hrvati.

pročitaj cijeli članak