Tepeš pod Mostom ili Most pod Tepešom?

Ivan Tepeš i njegovi pravaši u javnost iznose »podatke« o kontaktima šefa SOA-e s nekom stranom obavještajnom službom, prozivaju Mostove ministre za podložnost uvoznim lobijima, šalju prijeteće i prostačke poruke bivšoj šefici stranke, ukratko – funkcioniraju kao megafon Domotrubne koalicije koju je Most doveo na vlast…

Sve oni znaju. Toliko lideri Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević pršte od znanja da je pravo čudo kako se još nisu dosjetili da svoju družinu preimenuju u Hrvatsku stranku pameti dr. Albert Einstein. Ili da se kolektivno – skupa sa svih svojih 11.200 potrošača preferencijalnih glasova i odgovarajućim nacionalnim rejtingom od kolosalnih 0,71 posto – utabore u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti, pa formiraju Razred za sveznanje.

Predsjednik te družine, ujedno i potpredsjednik Hrvatskog sabora, Ivan Tepeš eto zna pa i u javnost iznosi »podatak« da je napola smijenjeni ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije Dragan Lozančić »uspostavio suradnju s obavještajnom službom zemlje koja je tada bila pod međunarodnim sankcijama«.

S kojom obavještajnom službom i koje to međunarodno sankcionirane zemlje? Sjeverne Koreje, Eritreje, Mjanmara, Demokratske Republike Kongo, Ruske Federacije, Zimbabvea, Somalije, Moldavije, Bjelorusije, Liberije, Iraka, Irana, Afganistana, Sirije, Libijske Džamahirije, Obale Bjelokosti, Gvineje ili Gvineje Bisau? Tepeš zna, ali neće reći.

pročitaj cijeli članak